OBTINE O A DOUA OPINIE MEDICALA DE LA SPECIALISTII ATENA MEDICAL CENTER

Pentru a accesa serviciul de Second Opinion medical te rugam sa completezi formularul de solicitare. Un reprezentant Atena Medical Center te va contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile solicitarii si procesul.

Cum poti obtine Second Opinion in 3 pasi simpli:

   

COMPLETEZI FORMULARUL DE SOLICITARE SECOND OPINION SI NE OFERI CAT MAI MULTE DETALII DESPRE CAZUL TAU

 

  

UN REPREZENTANT ATENA MEDICAL CENTER TE VA CONTACTA PENTRU CLARIFICARI SI INFORMATII SUPLIMENTARE.

 

 

CAZUL TAU ESTE ANALIZAT SI PRIMESTI REZULTATELE INTERPRETARII SECON OPINION.

Cazul tau va beneficia de expertiza medicilor Atena Medical Center

Daca ati fost diagnosticat cu o afectiune grava, complexa sau rara ori medicul v-a spus ca aveti nevoie de o interventie chirurgicala dificila, urmatorul pas recomandat este obtinerea unui second opinion. Cu cat veti afla mai multe despre diagnosticul si optiunile de tratament pe care le aveti la dispozitie , cu atat aveti mai multe sanse de a primi cel mai potrivit tratament.

In cadrul clinicii noastre, veti beneficia de opiniile medicale integrate ale unei echipe de medici supraspecializati cu scopul de a va oferi recomandarile avizate pentru cea mai potrivita terapie. Sunt analizate urmatoarele informatii in consultatia medicala de second opinion: raportul de patologie, stadiul bolii, starea dvs. de sanatate (nu suna bine fizica), precum si tratamentul propus si/sau urmat pana la data evaluarii.