Experienta Indelungata

Peste 700.000 de pacienţi au fost tratati în ultimii 45 de ani la Clinica „AGIOS LOUKAS”. Personalul nostru medical si de asistenta medicala specializata are experienta si know-how-ul necesar pentru a face fata bolilor din intregul spectru al medicinei.

Laboratoarele Also – Medical sunt reprezentate de catre o echipa de specialisti cu o experienta de 20 ani în domeniul medicinei clinice si a medicinei de laborator. Acestia stiu ca diagnosticul unei afectiuni depinde foarte mult de corelarea simptomelor clinice cu rezultatele testelor de laborator, de aceea calitatea rezultatelor a fost obiectivul lor primordial.

CytoGenomic Medical Laboratory este specializat în testarea genetica de ultima generatie. Aplicand cele mai noi tehnologii, laboratorul ofera o gama completa de servicii de genetica clinica, genetica moleculara, citogenetica si de screening genetic prenatal pentru a descoperi cauzele anumitor afectiuni, in completarea evaluarii pacientului, în vederea stabilirii managementului clinic sau pentru prevenirea transmiterii bolilor ereditare

GREEN ONCO-MEDICAL

Green Onco-Medical este un laborator independent de anatomie patologica, din 2010 pe piata serviciilor de sanatate din Romania. In laborator se efectueaza examene histopatologice din biopsii si piese operatorii, examene extemporanee, examene citologice, imunohistochimice si second opinion.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, ce face parte din grupul Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe), principalul lider pe piata asigurarilor din Austria si Europa Centrala si de Est.

Affidea (www.affidea.com) este cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului. Affidea este singurul furnizor de servicii medicale ce face parte din Consiliul de Imagistică al IBM Watson și Microsoft Cloud.

Datorită programelor implementate și a focusului în domeniul siguranței pacienților, Affidea a devenit cel mai premiat furnizor de diagnostic imagistic la nivel european de către Societatea Europeană de Radiologie – peste 50% din centrele acreditate de pe Eurosafe Wall of Stars aparținând Affidea.

Platforma prin care accesezi peste 900 de clinici și peste 100 de săli de fitness.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate.

Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.”

M Ambulanță este departamentul specializat al M Hospital dedicat medicinei de urgență, tratamentului la domiciliu și transportului pacienților. M Ambulanță este cel mai performant serviciu, fiind autorizat de Ministerul Sănătății si de Direcția de Sănătate Publică, și are în componenta sa atât compartimentul de asistență medicală de urgență prespitalicească și transport medical asistat cât și compartimentul de consultații de urgență la domiciliu și transport sanitar neasistat.

Echipa M Ambulanță dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute, de perspectivele existente.

Suntem în permanentă interacțiune și urmărim satisfacerea în totalitate a cerințelor pacienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora. Acest lucru este posibil datorita calificării, ambiției și orientării către calitate a colectivului nostru de specialiști, precum și datorită echipamentelor de ultimă generație.

Servicii de excepție

Ambulanțele noastre dispun de aparatură de ultimă generație care facilitează stabilizarea și transportul pacienților noștri în deplină siguranță. Avem la dispoziție o flotă de 16 ambulanțe dotate complet și pregătite non-stop să intervină la solicitarea dumneavoastră.

HELLENIC-ROMANIAN

Poti deveni membru al Camerei de comert bilaterala Greco-Romana si vei beneficia de o multime de avantaje.

Te astepam pe site-ul nostru pentr mai multe informatii.

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.