Clinica Genesis-Athens din Bucuresti este filiala clinicii cu acelasi nume din Atena, una dintre cele mai bune clinici din lume in domeniul fertilizarii in vitro, cu una dintre cele mai bune rate de reusita din prima incercare, peste 50%.

Dr. Konstantinos Pantos, directorul clinicii din Grecia, are 40.000 de clienti satisfacuti in toata lumea.Doctorul Andreas Vythoulkas este reprezentant in Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia) si detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra (Marea Britanie). Mii de cupluri care au trecut prin cabinetul dansului au reusit sa conceapa copii, chiar si atunci cand altii nu au mai dat nici un fel de sansa respectivului cuplu. Cazuri de infertilitate nerezolvate timp de 10 ani si-au gasit rezolvarea in cele din urma in cabinetul doctorului Andreas Vythoulkas.

Experienta Indelungata

Peste 700.000 de pacienţi au fost tratati în ultimii 45 de ani la Clinica „AGIOS LOUKAS”. Personalul nostru medical si de asistenta medicala specializata are experienta si know-how-ul necesar pentru a face fata bolilor din intregul spectru al medicinei.

Laboratoarele Also – Medical sunt reprezentate de catre o echipa de specialisti cu o experienta de 20 ani în domeniul medicinei clinice si a medicinei de laborator. Acestia stiu ca diagnosticul unei afectiuni depinde foarte mult de corelarea simptomelor clinice cu rezultatele testelor de laborator, de aceea calitatea rezultatelor a fost obiectivul lor primordial.

CytoGenomic Medical Laboratory este specializat în testarea genetica de ultima generatie. Aplicand cele mai noi tehnologii, laboratorul ofera o gama completa de servicii de genetica clinica, genetica moleculara, citogenetica si de screening genetic prenatal pentru a descoperi cauzele anumitor afectiuni, in completarea evaluarii pacientului, în vederea stabilirii managementului clinic sau pentru prevenirea transmiterii bolilor ereditare

Silhouette – Este una dintre cele mai mari si mai longevive companii de pe piata de beauty din Romania si un partener important si de incredere al Atena Medical Center. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Silhouette Beauty Centers ofera o gama vasta de proceduri, atat faciale, cat si corporale, ingloband cele mai noi tehnologii si utilizarea produselor recunoscute la nivel international.

clinica sportcare

Sport Care – Echipa de specialisti in kinetoterapie de la clinica SportCare sta la dispozitia pacientilor pentru a oferi servicii complete si competente de recuperare medicala.

GREEN ONCO-MEDICAL

Green Onco-Medical este un laborator independent de anatomie patologica, din 2010 pe piata serviciilor de sanatate din Romania. In laborator se efectueaza examene histopatologice din biopsii si piese operatorii, examene extemporanee, examene citologice, imunohistochimice si second opinion.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, ce face parte din grupul Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe), principalul lider pe piata asigurarilor din Austria si Europa Centrala si de Est.

Affidea (www.affidea.com) este cel mai mare furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament al cancerului. Affidea este singurul furnizor de servicii medicale ce face parte din Consiliul de Imagistică al IBM Watson și Microsoft Cloud.

Datorită programelor implementate și a focusului în domeniul siguranței pacienților, Affidea a devenit cel mai premiat furnizor de diagnostic imagistic la nivel european de către Societatea Europeană de Radiologie – peste 50% din centrele acreditate de pe Eurosafe Wall of Stars aparținând Affidea.

O soluție digitală pentru o problemă deloc banală

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate.

Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.”

Găsește omul potrivit pentru nevoia ta, dintre cei peste 1000 de medici și profesionisti licențiați în terapie si consiliere psiho-emoțională din comunitatea ATLAS.

Gratuit testare online si Symptom checker.

HELLENIC-ROMANIAN

Poti deveni membru al Camerei de comert bilaterala Greco-Romana si vei beneficia de o multime de avantaje.

Te astepam pe site-ul nostru pentr mai multe informatii.

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.