PACHETE PREVENTIE

     Cand vorbim de sanatate, stim cu totii ca este mai intelept sa previi o afectiune decat sa o tratezi. Primii pasi pentru detectarea din timp a afectiunilor la care sunteti predispus constau in efectuarea unor analize medicale alaturi de un control clinic periodic din partea unui medic specialist.
     Acestea sunt cele mai importante metode de screening care va ajuta sa identificati factorii de risc pentru anumite patologii, precum si masurile necesare pentru stoparea evolutiei acestora catre stadiul de boala.
     Din dorinta de a sprijini pacientii sa opteze pentru un stil de viata sanatos, bazat in primul rand pe preventie, Atena Medical Center a conceput pentru pacientii sai urmatoarele pachete ce includ atat consultatii, cat si investigatii si analize de laborator, la preturi speciale.
Pachet complex destinat femeilor, menit sa contribuie la diagnosticul celor mai frecvente afectiuni din sfera ginecologica.
 

Pachet destinat copiilor pentru a depista bacterii sau virusuri, precum si pentru a verifica starea generala de sanatate.

 
 

Pachet de screening destinat adultilor, recomandat o data pe an, in lipsa unor simptome, pentru evaluarea starii generale de sanatate.

Alege pachetul de analize de rutina la pret special, recomandat o data pe an, in lipsa unor simptome.

Pachet destinat adultilor pentru o evaluare completa a functiei cardiace.

 

Pachet destinat copiilor prescolari si scolari pentru depistarea unor infectii de natura bacteriana sau virala de la nivelul aparatului respirator sau al tractului gastrointestinal.