Atena Medical Center este cea mai noua clinica multidisciplinara din Bucuresti, amplasata in zona centrala a Capitalei, care isi doreste sa ofere modalităti de diagnostic și tratament rapide si la indemana pacientilor. Sinergia echipei medicale garanteaza diagnosticul si tratamentul optim.

Pentru a atinge acest obiectiv am reusit sa aducem alaturi de noi o echipa de medici, nume recunoscute in comunitatea medicala. 

LA ATENA MEDICAL CENTER SANATATEA TA ESTE DATORIA NOASTRA.

Specialistii Atena Medical Center te vor consulta cu multa rabdare si atentie, te vor incuraja sa pui intrebari, vor fi alaturi de tine pe tot parcursul investigatiilor, iar la final vei fi increzator ca ai găsit o echipa medicala care pune pacientul pe primul loc. Prin efortul dedicat al fiecărui membru al echipei, toti pacientii vor avea parte de o experienta placuta si o consultatie medicala confortabila, indiferent de varsta.

Centrul medical este construit pe 5 etaje, are mai multe cabinete de specialitate unde se pot efectua mici interventii chirurgicale, precum si imagistica si analize de laborator.

Pe langa aparatura de ultima generatie, medicii nostri înteleg ca pentru a oferi servicii profesioniste este nevoie de evolutie continua. Fiecare medic detine competente multiple si continua sa se perfectioneze pentru ca tu sa ai certitudinea ca atunci cand pasesti pragul clinicii noastre vei găsi cele mai bune optiuni de diagnostic si tratament. 

Misiune

„Sanatatea ta este datoria noastra”.

Misiunea noastra este sa setam un standard de excelenta in ceea ce priveste consultul, diagnosticul si tratamentul pacientilor. Sinergia pe care se bazeaza echipa medicala reprezinta o garantie pentru pacient in rezolvarea oricarei probleme medicale.  

Valori

Punem pe primul loc pacientul 

Excelenta si profesionalism

Servicii de calitate

Integritate 

Compasiune 

Stim ca sunt pacienti care incearca de ceva vreme sa obtina raspunsuri la problema lor, iar echipa Atena Medical Center are experienta necesara pentru a-ti oferi a doua opinie. Sa cauti un Second Opinion este cel mai bun lucru pe care il poți face pentru sanatatea ta. 

Un avantaj important pe care Atena Medical Center il ofera este colaborarea pe care o avem cu medici internationali, profesionisti din Grecia, iar atunci cand ai nevoie de un tratament complex vei avea parte de cea mai bună echipa de medici. 

PROGRAM DE FUNCTIONARE

  • Luni – Vineri: 08.00 – 20.00