Mașina de cusut Heavy Duty 4452 este proiectată având în vedere proiectele dumneavoastră grele, de la denim până la pânză. Datorită motorului puternic al mașinii, aveți o viteză de coasere foarte mare pentru a vă economisi timp.

Cu presiunea reglabilă a piciorului presor, puteți coase, de asemenea, pereți foarte ușoare, iar placa de pat din oțel inoxidabil permite țesăturilor să alunece cu ușurință peste mașină. Creați costume originale, coaseți modă personalizată sau transformați-vă casa cu perne și perdele de decorare noi. Printre cele 110 aplicații de cusături se numără o butoniera într-un singur pas, care vă oferă rezultate consistente de fiecare dată pentru proiectele pe care veți fi mândri să spuneți că le-ați făcut singur.

FF Group operează în sectorul modei la nivel internațional. FF Group proiectează, produce și distribuie propriile mărci de bijuterii, ceasuri și accesorii, și anume Folli Follie și Links of London. În plus, FF Group are o prezență dinamică în sectorul Fashion Retail, prin intermediul mărcilor proprii Factory Outlet, Collective, Collective Underwear și Collective Sports cu magazine în Grecia, Bulgaria, România și Cipru.

Grupul are o prezență și în sectorul Beauty & Cosmetics, cu magazinul de frumusețe și stil de viață Heaven on Earth în centrul orașului Kifissia, care vinde exclusiv în Grecia mărci de frumusețe de nișă selectate.

Companiile PLANACO (șantierul de iahturi) și Folli Follie Holdings (companie holding și imobiliară) aparțin și ele FF Group, în timp ce Grupul are o participare (50%) la Marina Mytilene.

athena greekschool of bucharest

Școala urmează Sistemul Educațional Public grecesc în ceea ce privește structura, învățarea și programul de timp, cu accent mare pe valorile, cultura și tradițiile grecești.

Athena Greek School a fost fondata si functioneaza in continuare prin asocierea Ministerului Educatiei din Grecia, Ambasadei Greciei din Romania si Asociatia Parintilor.

Misiunea principala a scolii este sa asigure un mediu sigur de invatamant pentru toti copiii din Romania ce doresc sa fie educati conform programei educationale a Greciei.

Cursurile after school asigura flexibilitate in orarul copiilor, oferind totodata un plus de educatie elevilor nostri si suport in dezvoltarea abilitatilor fiecaruia.

Athena Greek School of Bucharest promoveaza un invatamant echilibrat ce contine un combinatie optima de activitati scolare si activitati after school.

Scoala  noastra este situata in zona de nord a Bucurestiului intr-o zona rezidentiala linistita, in apropierea parcului Herastrau.

Transportul copiilor de la si catre scoala poate fi asigurat de catre noi la cerere.